Asiakkaat

Meillä on vuosien kokemus alalta, joten siitä johtuen myös asiakkaiden lista on erittäin pitkä. Joukossa on niin yksityishenkilöitä, pienyrityksiä kuin sitten lukuisia isompia tunnettuja yrityksiä.

Sivulle on listattuna muutamia yrityksiä, joille olemme vuosien saatossa erilaisia palveluitamme tarjonneet sekä järjestäneet. Lista asiakkaista on lähes loputon ja kasvaa jatkuvasti, mutta tässä kuitenkin muutamia vähän tutumpia nimiä.

Asiakkaita

– Lumene Oy
– L´Occitane
– Tallink Silja Oy
– Saether Oy
– WinNova
– Berner Oy – Berner Ltd.
– Suomen Hoitotarvike Oy
– Midsona Finland Oy
– Estee Lauder AG

– Acqua di Parma
– MTV-viihde Oy
– Dior Finland
– Oy Norex Cosmetics Ab
– Wella Professional Finland
– Fremantle Entertainment Oy
– Saga Beauty
– Karl Lark Oy

– Oyj Stockmann Abp
– Berner Oy
– Nordic Cosmetics Oy
– Trans-Meri Oy
– A-lehdet
– MeNaiset
– Oy StoneAnt Ltd
– Spectrum Brands

Asiakkaaksi

Mikäli sinä haluat yrityksesi tähän listaan niin laita viestiä ja sen kyllä mielellämme lisäämme. Tietenkin sillä oletuksella, että olemme tehneet tai tulemme tekemään yhteistyötä.

Mikäli emme vielä ole tehneet yhteistyötä niin nyt on korkea aika hypätä meidän asiakkaaksi ja lupaamme, että et tule pettymään. Voit kysyä palveluistamme keneltä tahansa sivuillakin näkyvältä asiakkaalta ja kysyä heidän mielipidettään. Teemme aina kaikkemme, jotta asiakas sekä hänen asiakkaansa on taatusti tyytyväisiä. Emme jätä mitään sattuman varaan ja huomioimme aina kaikki pienetkin yksityiskohdat.