Palvelut

Sivulta näet listattuna kaikki tarjoamamme palvelut. Mikäli etsimääsi palvelua ei suoranaisesti löydy sivulta niin olethan yhteydessä, niin jutellaan lisää. Teemme aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöityjä kokonaisuuksia ja olemme erittäin joustava yritys. Saamme varmasti rakenneltua myös sinulle tarvitsemasi palvelukokonaisuuden.

Promootiot

Erilaiset promootiot on yksi yleisimpiä sekä isoimpia palveluitamme. Työntekijöillämme on tehtäviin vaaditut koulutukset sekä kurssit käytynä, joten kyseessä on promootiotyön rautaisia ammattilaisia.

Mikäli haluat tuotteellesi tai tapahtumallesi parhaan mahdollisen promootion ja promoottorin niin älä epäröi olla yhteydessä.

Esittelijät

Työntekijämme tekevät myös erilaisia tuotteiden sekä yritysten esittelyitä vuosien kokemuksella. Mikäli haluat yritykselle tai tuotteelle taatusti hyvää näkyvyyttä sekä julkisuutta esimerkiksi jossakin tapahtumassa niin me tiedämme todella, miten se tehdään.

Pyydä meiltä esittelijä paikalle ja tuotteesi tunnettuvuus nousee varmasti uusille lukemille. Tiedämme vuosien kokemuksella, miten ne messuvieraat saadaan pysähtymään juuri siinä sinun tuotteen kohdalle.

Meikkaajat

Kaiken nähneet ja kokeneet meikkaajamme loihtii myös nopeassakin ajassa sekä hankalissa olosuhteissa mahtavia lopputuloksia. Meikkaaminen etenkin tien päällä tai tapahtumassa voi olla erittäin hankalaa ja täytyy suorittaa nopeasti, mutta laadukkaasti.

Me tarjoamme sellaiset meikkauspalvelut, että et varmasti pety. Meikkaajamme tuo kaikki tarvittavat tarvikkeet ja oheistuotteet joten sinä voit keskittyä täysin siihen omaan alkavaan asiaasi. Oli kyseessä sitten yritystilaisuus, messut, juhlat tai vaikka omat häät niin kaikki hoituu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Messuemännät

Messuja on paljon ja sinne tarvitaan tuotteiden lisäksi aina yksi tai useampi messuemäntä vastaamaan kaikesta. Meiltä saat vahvan kokemuksen omaavat messuemännät, jotka tietää todella kuinka messuilla tulee toimia. Emäntämme tietävät kuinka se messuvieraiden massa saadaan kiinnostumaan juuri siitä sinun kojusta sekä tuotteesta.

Meiltä löytyy myös messuille pöytiä, telttoja sekä muuta tärkeää oheismateriaalia. Voimme tarvittaessa järjestää tuotteellesi tai yrityksellesi aivan täyden messupaketin. Sinä toimitat ainoastaan tuotteet sekä tiedot niin me hoidamme loput esillepanosta esittelyyn.