Yhteystiedot

Sivulta löydät kaikki tärkeimmät yhteystiedot palveluihimme liittyen. Sivulta löydät myös sosiaalisen median linkit, avoimet työpaikat sekä tärkeimmät uutiset.

Toimisto

Osoite: Heinäpolku 3 03450 Turku

Puhelin: 03 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti: Promoline@Promoline.com

Aukioloajat:

Ma-Pe: 10:00-16:00
La: 12:00-16:00
Su: Suljettu

Sosiaalinen media

Promoline on nyt myös sosiaalisessa mediassa. Siellä tapahtuu paljon, joten myös me haluamme olla siellä. Sosiaalisen medioiden tileillämme pääset seuraamaan vähän pintaa syvemmältä meidän toimintaamme.

Tilejä päivitetään aktiivisesti ja niille lisätään paljon mielenkiintoista sisältöä toimintaamme liittyen. Tileillä jaetaan myös paljon hyödyllistä sekä tärkeää tietoa kaikkeen mahdolliseen toimintaamme liittyvään. Käy napauttamassa tilit seurantaan niin tiedät meistä sekä toiminnastamme huomattavasti enemmän.

  • Facebook.com/Promoline
  • Twitter.com/Promoline
  • Instagram.com/Promoline
  • Pinterest.com/Promoline

Työpaikat

Sivuille lisätään myös kaikki mahdolliset avoimet työpaikat. Kannattaa siis seurata tätä sivusto aktiivisesti. Ilmoitamme myös toki avoimet työpaikat sekä niiden haut sosiaalisessa mediassamme. Eli laita myös ne tilit seurantaan niin saat uutiset ensimmäisenä.

Voit myös koska tahansa tulla käymään toimistollamme ja tiputtaa meille oman CV:si. Laitamme jokaisen CV:n talteen ja käymme ne aina ensimmäisenä läpi, kun etsimme uusia tekijöitä kasvavaan toimintaan. Voit myös halutessasi lähettää CV:n sähköpostitse tai ihan perinteisellä postilla.

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää palveluihimme tai toimintaamme liittyen niin ota yhteyttä. Autamme, kerromme ja neuvomme erittäin mielellämme kaikissa asioissa.

Helpoiten saat yhteyttä sosiaalisen median kanavien kautta, mutta voit tietenkin laittaa myös sähköpostia, soittaa tai tulla vaikka käymään. Tule käymään niin laitetaan kahvit valumaan ja jutellaan rauhassa lisää.